Ponekada nije na odmet prihvatiti i savete naših majki i očeva, baka i deka pri izboru partnerke. A i vaši prijatelji su ponekad u pravu kada vas savetuju da li je neka devojka pravi izbor za vas. Svakako poslušajte savete onih koji imaju bogato iskustvo u vezama sa različitim devojkama. I zapamtite – nipošto pri raskidu sa devojkom nemojte je savetovati da poseti psihijatra!!! Ako budete neoprezni život će vam se pretvoriti u pakao pa je pitanje da li će i vama psihijatar pomoći.

Ako razmišljate o zaista kvalitetnoj emotivnoj vezi sa nekom devojkom pročitajte sledeće savete, možda će vam pomoći pri izboru partnerke.

– pazite se posebno devojaka koje su u narodu poznate kao udavače. Kada neka veza između partnera tek počne da se razvija a devojka već planira venčanje i porodicu, treba da se zapitate da li ste ipak samo slučajna “strana” u toj vezi. Muškarci ne podnose bilo kakav pritisak pogotovu ne na početku emotivne veze.

muškarci treba da budu obazrivi prema ženama tzv. “namigušama“. Žene vole da flertuju, ali postoje i neke granice i mera u tome. One koje stalno flertuju sa svima i u svakom momentu zahtevaju i stalnu pažnju i strpljenje, što može biti prilično zamorno i opterećujuće.

– sigurno ste se susretali sa samoživim devojkama koje neki slikovito nazivaju “pijavicama“. One zahtevaju od svojih partnera stalno prisustvo i pažnju i žele da kontrolišu svaki trenutak njegovog života. Ovo su veoma posesivne i ljubomorne žene koje će vrlo brzo od vas napraviti bezvoljne i nezadovoljne partnere. Malo je muškaraca spremnih da se toliko “uguši” zbog neke devojke.

opsesivne devojke nisu nikome prijatno društvo a pogotovo ne emotivna partnerka za ceo život. Takve devojke mogu da vas zovu telefonom svakodnevno i na svaki sat ili još gore (a to je sledeća faza) da vam upadaju nenajavljeno na radno mesto. Ako ne dovedete u normalno stanje takav odnos, odvojićete se od svoje okoline i postaćete predmet ismevanja svoje okoline. 

– ako neka devojka stalno ističe i divi se skupom satu, kolima, stanu ili garderobi svog partnera, to bez greške ukazuje na tipičnu sponzorušu. Te devojke su spremne da uživaju samo u partnerovom novčaniku. One su uvek raspoložene samo da bezgranično troše na svoj izgled koji po njima odražava njihov uspeh u životu, pa na kraju to je i smisao njihovog života. takve žene nemaju drugih interesovanja  osim sređivanja i izlazaka na popularna mesta. Ne očekujte od njih da bilo šta rade niti da plate. Ako i kada više ne mognete da finansirate sve njene zahteve, ostaćete sami, praznog novčanika, bez njene pažnje i “ljubavi”.

– žene koje stalno pametuju tzv. pametnice mogu ugasiti i najveću ljubav. Svakom muškarcu imponuje pametna i elokventana partnerka, koja ume lepo i o svemu da priča, naročito ako time zadivi i njegovo društvo. Problem nastaje ako ona ne može da prihvati drugačije mišljenje o nečemu, ako ne prihvata savete, ako sve najbolje i jedino ona zna, ako stalno ističu svoje obrazovanje, iskustvo, poreklo, itd.
Zato ako vam smeta ta osobina kod partnerke pre raskida joj najpre objasnite šta vam smeta. Možda ona jednostavno i ne primećuje da vas takvim ponašanjem guši ili čak ismejava i podcenjuje.

– ne zanemarujte savete prijatelja koji poznaju devojku u koju ste se zaljubili na prvi pogled. Možda ste vi samo međuigra za nju, a to svi, osim vas, znaju. Možda je u pitanju devojka koja je jednostavno serijska zavodnica. Njoj jedino prija pažnja i divljenje okoline, time hrani svoj ego i jedino je važno da ima svu pažnju muškaraca. Pored takve osobe muškarci se ubrzo osećaju nesigurno i ljubomorno, što ne priliči jednoj zdravoj u stabilnoj emotivnoj vezi.

– poznati tip devojke koju ne treba nipošto ozbiljno shvatiti niti birati za ozbiljnu vezu, je tzv. Barbi lutka devojke. Njih možete sresti na bilo kom mestu ali ako vam se učini da vas je konačno sunce obasjalo i proviđenje poslalo na vaš put takav dragulj – zastanite i dajte sebi vremena da upoznate partnerku. Vreme će pokazati da li ona zaslužuje da bude vaša saputnica. Ne treba vam neko ko će vam stalno povlađivati, ko će od vas očekivati da sve uradite i pripremite od večere do putovanja iz snova, kome ćete prepustiti sve od ključeva stana do čekovne knjižice, itd. Neka lutka za kojom se svi okreću, jer je uvek našminkana i uređena po poslednjoj modi, je ipak samo prazna lutka. Ako želite životnog saputnika, zapitajte se da li je to osoba koja će vam pomoći i u dobru i u zlu, naročito ako nešto krene po zlu u bilo kom pogledu – materijalnom ili u slučaju bolesti. Teško je ostavriti ozbiljnu vezu sa devojkom sa kojom nema zajedničkih tema za razgovor.

– devojke tipa “tatina devojčica” može biti interesantna vrlo kratko vreme. To jednostavno nije osoba sa kojom treba da se gradi zajednička budućnost. Ona je bila ceo život tatina princeza i očekuje i od vas da jedino o čemu brinete je kako zadovoljiti njene želje i potrebe. Često su one nezadovoljne odnosom drugih prema njima jer misle da su one uvek žrtve ljubomore i zavisti drugih ako i drugi ne zadovoljavaju njihove želje.

– poseban tip devojke je tzv. psiho devojka koja se vrlo često može sresti na nekoj “ludoj” žurci. Skrenuće vam pažnju svojom neobičnom odevnom kombinacijom ili neuobičajenom pričom ili ponašanjem. Postaćete radoznali kakva je to zaista devojka – i eto problema!!! Takve devojke će vam u početku delovati zabavno, bezbrižno i veoma “opušteno” u svakom pogledu. Kada vas ona prihvati za svog partnera nećete biti svesni ni koliko dana i noći ste proveli u društvu i sa velikom kolićinom pića, plesa i zabave. Posle takvog perioda ona će očekivati i da je bezpogovorno pratite i u stanju strašne depresije. Danima ne mora ništa da se jede, radi, održava osnovna higijena, jer je dovoljno da ima pića i cigareta. Možda je takav život za nekoga ko se u stvari pozdravio sa životom, ali vi bežite što dalje od takvih devojaka. Takva devojka je čista avantura čiji kraj može biti i na najgorim mestima. Najbolje što može da vam se desi jeste da naiđe neko neodoljiv za nju i da vas bez pozdrava zaboravi.

Ako vaša partnerka ima neku od nevedenih osobina možda ona to ispoljava samo u trenutnom raspoloženju ali to nije njen stil života. Posle ovih dobronamernih saveta nemojte odustati od traženja partnerke za ceo život. U svakome od nas se krije nešto dobro i nešto manje dobro.

Petak, 5. jul 2013. u 22:24

Njih treba izbegavati: 13 tipova žena s kojima sreću naći nećete

Postoje pravila za žene kada je reč o muškarcima koje treba da izbegavaju, ali isto tako postoje tipovi žena s kojim muškarci ne bi trebalo da započinju vezu, a mi vam donosimo 13 nepoželjnih tipova.

http://w.sharethis.com/images/facebook_counter.png”);” class=”stMainServices st-facebook-counter”> 3829 http://w.sharethis.com/images/twitter_counter.png”);” class=”stMainServices st-twitter-counter”> 28 Share1

Njih treba izbegavati: 13 tipova žena s kojima sreću naći nećete
Žene koje žele potpunu kontrolu

Ovakve žene su dominantne i žele da pokažu da su superiorna bića. One biraju mesta za izlazak, biraju filmove, društvo i smatraju da su uvek u pravu, pa se njihovi muškarci pitaju da li uopšte postoje.

Žene koje muškarce koriste zbog novca

Žene koje nikad ne ponude svoj novac, pa čak ni po cenu svog dostojanstva, tip su koji muškarci treba da izbegavaju. Ukoliko im se ide u bioskop, a muškarac nema dovoljno novca, one će radije to odložiti za neki drugi dan, nego ponuditi svoj novac. Takve žene, takođe, često govore muškarcima šta žele da imaju kako bi im oni to kupili i zaljubljene su u sve materijalne stvari sveta. Za takve žene su njihova sreća i luksuz najvažniji. Svog muškarca će prvom prilikom zameniti bogatijim.

Žene koje se ne odvajaju od svoje najbolje prijateljice

Takve žene uvek pričaju o svojoj najboljoj prijateljici, koja je uvek prisutna, u svakoj prilici, tako da ugrožava privatnost para. Ove žene ćestalno insistirati na zajedničkim izlascima, očekujući da prijateljici nabacite svog najboljeg druga. To je tako slatko – dve prijateljice i dva prijatelja! A i uvek ćete se pitati da li joj vaša devojka baš sve priča.

Žene koje koriste muškarce da dođu do njihovih prijatelja

Nisu retke situacije u kojim žena koristi muškarca kako bi došla do njegovog prijatelja koji joj se dopada. Taman kad muškarac pomisli da je našao ženu svojih snova i dopusti joj da njena želja postane njegova zapovest, ona završi u tuđem naručju.

Žene koje su umislile da su zvezde

Žena koja se ponaša poput zvezde, a svog muškarca tretira kao gubitnika, zasigurno nije dobra partnerka. Takve žene uvek rade ono što one žele, a muškarci gube svoj identitet i žive u seni.

Žene koje se stalno žale na partnere

To su žene koje jednostavno vole da mrze svoje partnere. One se uvek žale da muškarci sve rade pogrešno. Manu će naći u svemu što muškarac čini i ne cene njegov trud. Zbog toga muškarci gube samopouzdanje i samopoštovanje.

Žene koje partnere upoređuju s bivšim

Muškarac želi da dokaže svojoj partnerki da je sjajan momak, ali postoje žene koje muškarce nikad ne ostavljaju na miru i koje nikad nisu zadovoljne. One često upoređuju svoje partnere sa bivšim momcima, što je mučno i bolno iskustvo za muškarce.

Ljubomorne žene

Takve žene mrze prijatelje svog partnera od prvog dana i to otvoreno pokazuju. Svaki put kada njen muškarac poželi da se vidi s prijateljima, on je prisiljen da laže ili da se ne javlja na pozive, a rezultat toga je pravi pakao.

Opsednute žene

Ovakve žene počinju da pokazuju opsednutost čim primete žensko ime u mobilnom svog muškarca. One proveravaju liste poziva i čitaju poruke, ulaze na naloge na društvenim mrežama, kako bi se uverile da njihov muškarac ne komunicira s drugim ženama. One svoje partnere neće upoznati ni sa svojom najboljom drugaricom, a razlog je opsesija.

Žene koje previše dobro izgledaju

Muškarci su presrećni kada započnu vezu sa nekom od najlepših devojaka u njihovom okruženju, ali se često dogodi da ubrzo shvate da ona nije njihov tip. Muškarcu ego neće dopustiti da je se odrekne, dok u isto vreme očajno želi otići od nje.

Preterano emotivne žene

Preterano emotivne žene pokazuju želju za brakom nakon jednomesečne veze. Za to vreme se par ne može dovoljno upoznati, ali pojedine žene misle da znaju najbolje i ne zanima ih šta muškarci misle o tome. One se brzo vežu i doslovno zarobe muškarca, tako da izlaza nema. Nisu ni shvatili da su u vezi, a ona je već donela svoju četkicu za zube i planira kako da mu preuredi kuhinju.

Feministkinje

Takve žene smatraju da su rođene da osnaže, prosvetle i spasu druge žene od šovinista na planeti. One ne propuštaju priliku da naglase da su muškarci loši i da ih ne poštuju, pa čak ni kada se radi o njihovom partneru. Drage volje će i njega poniziti u određenim situacijama.

Promiskuitetne žene

Neke žene se hvale time što mogu da varaju partnera, a da on to ne sazna. Što je još gore, one se ne srame zbog toga, a njihove prijateljice znaju svaki detalj o tome. Ljubav podrazumeva iskrenost, poštenje i vernost, a one to nemaju.

– See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/ljubav-i-seks/Njih-treba-izbegavati-13-tipova-zena-s-kojima-srecu-naci-necete.a-189168.266.html#sthash.vQRWg2GW.dpuf

Petak, 5. jul 2013. u 22:24

Njih treba izbegavati: 13 tipova žena s kojima sreću naći nećete

Postoje pravila za žene kada je reč o muškarcima koje treba da izbegavaju, ali isto tako postoje tipovi žena s kojim muškarci ne bi trebalo da započinju vezu, a mi vam donosimo 13 nepoželjnih tipova.

http://w.sharethis.com/images/facebook_counter.png”);” class=”stMainServices st-facebook-counter”> 3829 http://w.sharethis.com/images/twitter_counter.png”);” class=”stMainServices st-twitter-counter”> 28 Share1

Njih treba izbegavati: 13 tipova žena s kojima sreću naći nećete
Žene koje žele potpunu kontrolu

Ovakve žene su dominantne i žele da pokažu da su superiorna bića. One biraju mesta za izlazak, biraju filmove, društvo i smatraju da su uvek u pravu, pa se njihovi muškarci pitaju da li uopšte postoje.

Žene koje muškarce koriste zbog novca

Žene koje nikad ne ponude svoj novac, pa čak ni po cenu svog dostojanstva, tip su koji muškarci treba da izbegavaju. Ukoliko im se ide u bioskop, a muškarac nema dovoljno novca, one će radije to odložiti za neki drugi dan, nego ponuditi svoj novac. Takve žene, takođe, često govore muškarcima šta žele da imaju kako bi im oni to kupili i zaljubljene su u sve materijalne stvari sveta. Za takve žene su njihova sreća i luksuz najvažniji. Svog muškarca će prvom prilikom zameniti bogatijim.

Žene koje se ne odvajaju od svoje najbolje prijateljice

Takve žene uvek pričaju o svojoj najboljoj prijateljici, koja je uvek prisutna, u svakoj prilici, tako da ugrožava privatnost para. Ove žene ćestalno insistirati na zajedničkim izlascima, očekujući da prijateljici nabacite svog najboljeg druga. To je tako slatko – dve prijateljice i dva prijatelja! A i uvek ćete se pitati da li joj vaša devojka baš sve priča.

Žene koje koriste muškarce da dođu do njihovih prijatelja

Nisu retke situacije u kojim žena koristi muškarca kako bi došla do njegovog prijatelja koji joj se dopada. Taman kad muškarac pomisli da je našao ženu svojih snova i dopusti joj da njena želja postane njegova zapovest, ona završi u tuđem naručju.

Žene koje su umislile da su zvezde

Žena koja se ponaša poput zvezde, a svog muškarca tretira kao gubitnika, zasigurno nije dobra partnerka. Takve žene uvek rade ono što one žele, a muškarci gube svoj identitet i žive u seni.

Žene koje se stalno žale na partnere

To su žene koje jednostavno vole da mrze svoje partnere. One se uvek žale da muškarci sve rade pogrešno. Manu će naći u svemu što muškarac čini i ne cene njegov trud. Zbog toga muškarci gube samopouzdanje i samopoštovanje.

Žene koje partnere upoređuju s bivšim

Muškarac želi da dokaže svojoj partnerki da je sjajan momak, ali postoje žene koje muškarce nikad ne ostavljaju na miru i koje nikad nisu zadovoljne. One često upoređuju svoje partnere sa bivšim momcima, što je mučno i bolno iskustvo za muškarce.

Ljubomorne žene

Takve žene mrze prijatelje svog partnera od prvog dana i to otvoreno pokazuju. Svaki put kada njen muškarac poželi da se vidi s prijateljima, on je prisiljen da laže ili da se ne javlja na pozive, a rezultat toga je pravi pakao.

Opsednute žene

Ovakve žene počinju da pokazuju opsednutost čim primete žensko ime u mobilnom svog muškarca. One proveravaju liste poziva i čitaju poruke, ulaze na naloge na društvenim mrežama, kako bi se uverile da njihov muškarac ne komunicira s drugim ženama. One svoje partnere neće upoznati ni sa svojom najboljom drugaricom, a razlog je opsesija.

Žene koje previše dobro izgledaju

Muškarci su presrećni kada započnu vezu sa nekom od najlepših devojaka u njihovom okruženju, ali se često dogodi da ubrzo shvate da ona nije njihov tip. Muškarcu ego neće dopustiti da je se odrekne, dok u isto vreme očajno želi otići od nje.

Preterano emotivne žene

Preterano emotivne žene pokazuju želju za brakom nakon jednomesečne veze. Za to vreme se par ne može dovoljno upoznati, ali pojedine žene misle da znaju najbolje i ne zanima ih šta muškarci misle o tome. One se brzo vežu i doslovno zarobe muškarca, tako da izlaza nema. Nisu ni shvatili da su u vezi, a ona je već donela svoju četkicu za zube i planira kako da mu preuredi kuhinju.

Feministkinje

Takve žene smatraju da su rođene da osnaže, prosvetle i spasu druge žene od šovinista na planeti. One ne propuštaju priliku da naglase da su muškarci loši i da ih ne poštuju, pa čak ni kada se radi o njihovom partneru. Drage volje će i njega poniziti u određenim situacijama.

Promiskuitetne žene

Neke žene se hvale time što mogu da varaju partnera, a da on to ne sazna. Što je još gore, one se ne srame zbog toga, a njihove prijateljice znaju svaki detalj o tome. Ljubav podrazumeva iskrenost, poštenje i vernost, a one to nemaju.

– See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/ljubav-i-seks/Njih-treba-izbegavati-13-tipova-zena-s-kojima-srecu-naci-necete.a-189168.266.html#sthash.vQRWg2GW.dpuf