Ljudi se međusobno razlikuju po mnogo čemu kao što se i muškarci i žene međusobno razlikuju ne samo po fizičkim karakteristikama nego i po karakternim osobinama. Ako želite da privučete pažnju i osvojite naklonost neke svoje simpatije, saznajte njegov horoskopski znak i upoznajte njegov karakter. Trenutak rođenja svake osobe je povezan sa konstelacijom zvezda na nebu.

Ovan – muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku žele da su u životu svojih izabranica “jedini” muškarac (najlepši, najzgodniji, najpametniji), centar sveta i svih dešavanja. Ovi muškarci obožavaju ulogu vođe i nisu spremni na kompromise. Njih privlače samostalne žene koje pokazuju svoje samopouzdanje, nezavisnost i duhovnu snagu, ali koje ipak idu “korak iza njega”. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspeh i sposobnost. Žene, za muškarce ovog horoskopskog znaka, su veliki oslonac u životu.

Njima se sviđaju mršavije devojke, crvenokose ili plavuše sa plavim ili zelenim očima. Voli žene koje su sportski obučene i žive sportski. Inače, Ovnovi generalno važe za velike ljubavnike.

Bik – muškarci rođeni u ovom znaku imaju izraženo vizuelno zapažanje, izoštrena sva čula i malo šta im promakne. Vole žene koje su realne, koje čvrsto stoje na zemlji, koje su senzibilne, mirne, umiljate, ali iznad svega žene koje su ipak ovisne o njemu u bilo kom pogledu. Ovi muškarci vole žene koje će ih obasipati ljubavlju i pažnjom a za uzvrat su najodaniji i najpredaniji partneri. Potrebna mu je žena pored koje će imati mir, pored koje će moći da uživa i da se opusti. Žena koja je zabavna, ženstvena i prava podrška, jeste žena koja će osvojiti srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

Muškarci u ovom horoskopskom znaku vole sređene devojke koje dobro mirišu, našminkane, sa lepom i urednom kosom, sa stilom i dobrom garderobom. Ne vole devojke koje previše pričaju ili dižu tenziju oko svake sitnice. Ni ako imate koji kilogram viška ili naglašene obline, to im sigurno neće smetati. Bika možete zavesti i dobrom hranom.

Blizanci – muškarce ovog horoskopskog znaka privlače pametne, misteriozne žene koje ne moraju nužno biti privlačne, jer su ove karakteristike Blizancima važnije od fizičke lepote. Privlače ih britke žene, zabavne, kreativne, koje imaju smisla za humor, koje svaki razgovor održavaju interesantnim, ali znaju i kada treba da pažljivo slušaju. Dosadne priče o obavezama i finansijama ih nimalo ne uzbuđuju. Potrebna im je nasmejana žena, puna optimizma i dečije naivnosti. Žena koja ga neće očigledno nadzirati ali koja će mu pružiti iluziju da i dalje slobodno može da okolo hoda.

Blizanci više vole devojke mršavije građe, mada i nemaju neki određen tip devojke, s obzirom na to da vole da eksperimentišu. Jedan od pokazatelja da mu je stalo do vas jeste da vas nije zamolio ni za kakvu uslugu!

Rak – rođene u ovom horoskopskom znaku privlače žene koje su brižne, nežne, pažljive, odane, prava podrška i sigurno utočište za njegovo nežno srce. Rakovi su, prema horoskopu, tvrdoglavi i imaju “tešku” narav ali “mekano” srce. Oni žele partnerku koja će se brinuti o njima i najčešće se odlučuju za majčinski tip žena. Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku je izrazito društven tip i zato mu mnogo znači razumevanje i podrška prtnerke. Tipičan muškarac Rak naročitu pažnju poklanja grudima kod žene.

Lav – će biti privučen lepim, profinjenim i inteligentnim ženama koje imaju koje su uz to i duhovite. Muškarce ovog horoskopskog znaka privlače nezavisne, obrazovane i dominantne žene. I žene koje su uvek sređene i dobro obučene, uredne i sa savršenom frizurom. Lavovi imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svojim vrednostima i zato smatraju da pored njih može biti samo savršena osoba. Zato sve dok se budete divili i potčinjavali Lavu, bićete njegova kraljica. Lava će najpre privući vizuelni, kompletan izgled buduće partnerke.

Devica – muškarce ovog horoskopskog znaka zavedu žene koje su konzervativne, saosećajne, moralne, ne previše seksi, i koje će mu omogućiti mir i sigurnu luku. On obraća pažnju na svaki detalj da bi celina bila što bolje upakovana. Posebno ceni racionalnost i predanost, a ukoliko ste i dobar polemičar – imaćete potpunu njegovu pažnju. Imajte u vidu i da muškarcima rođenim u ovom horoskopskom znaku pomalo nedostaje osećaj sigurnosti pa ako se potrudite, oni će se u vašem društvu osećati sigurno i prijatno.

Muškarci u znaku Device će vrlo brzo iskalkulisati prednosti i mane emotivne veze sa vama.

Vaga – muškarci ovog horoskopskog znaka traže zgodnu, samouverenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana u svemu. Oni veruju u idealnu ljubav. Svoju ljubav nesebično poklanjaju ženi sa stilom, emancipovanoj ženi koja se potvrdila u svojoj profesiji. U svojoj idealnoj vezi ovi muškarci žele i da kvaliteno komuniciraju sa svojom izabranicom, pored toga što uživaju u ljubavnoj igri i flertu.

Vagama je važan fizički izgled partnerke, ipak je ovaj znak pod uticajem Venere.

Škorpija – u svakoj situaciji i svakom trenutku traži da bude cilj zavođenja svoje partnerke. Muškarci ovog horoskopskog znaka vole strastvene, vitalne žene čija snaga i dinamika izbijaju iz svakog pokreta i pri tome su vrlo odlučne da urade sve za svog idealnog muškarca. Škorpioni žele da budu najbolji i da imaju najbolje. Njih privlači sportski tip žene, avanturističkog duha. Vernost i odanost posebno cene.

Muškarci Škorpije nisu imuni na asketski izgled žene, nevini pogled ali i diskretnu naznaku fizićkih kvaliteta.

Strelac – voli intelektualno jake žene, žene koje i same ne podnose monotoniju u životu. Muškarci ovog horoskopskkog znaka vole uspešne žene u poslu ali koje su i dobre domaćice. Vole takođe energične žene koje će ga pratiti u svim njegovim avanturama, ali koje drže i do svog dobrog izgleda. Dakle, kada ste izazov za vašeg partnera, kada mu pružate priliku da učestvuje u poteri, da se  bori za vas – vi ćete biti centar njegovog sveta. Posebno ceni partnerku koja mu je iskren prijatelj, pouzdan oslonac u životu, ali i koja mu pruža, u zajedničkim trenucima i  intelektualni izazov. Ceni žene koje su dosta proputovale.

Ono što posebno skreće pažnju mušakarcu u naku Strelca jesu lepo izvajane ženske noge.

Jarac – mada naizgled ima “širok” pogled na svet, želi organizovanu, disciplinovanu, pouzdanu i odlučnu ženu. Mnogo mu znači partnerka koja je prihvatljiva za njegovu najbližu okolinu. Žele da se osećaju sigurno i voljeno i spremni su na mnoge kompromise da to postignu. Pripadnicima ovog znaka treba večnost da se u nekog zaljube, ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Važe za neosetljive osobe, a u stvari su samo stidljivi. Privlači ih žena sa bogatim društvenim životom i uspešnom karijerom.

Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku žele seksi ženu, ali ne i vulgarnu, privrženu, ali ne i “optrećujuću” partnerku. Privućiće ga crna i siva boja, nikako žuti, crveni i ostale upadljivi detalji.

Vodoliju – ćete najpre osvojiti kao iskren i pouzdan prijatelj, jer to posebno ceni. Ovaj znak voli samostalne, inteligentne žene slobodnog duha. Privlače ga nekonvencionalne, originalne, pomalo misteriozne i ekscentrične žene, jer su i oni takvog karaktera. Ovi muškarci ne vole zahtevne žene i ne podnose kontrolu nad svojim kretanjem. Teško je reći šta muškarcima ovog znaka na prvi pogled može privući pažnju, najverovatnije nešto potpuno neočekivano.

Ribe – muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku žele da osete istinsku harmoniju sa svojom partnerkom. To su večiti optimisti kojima stalno treba neki podstrek. Vole emotivne, romantične žene ali koje su pomalo i misteriozne. Oni su kreativne osobe i žele od svoje izabranice razumevanje i podršku za ispoljavanje njihovog telenta.  Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jeste nežna, velikodušna žena koja voli umetnost i životinje. Zavesti će ih žena koja je senzualna, originalna, lepa i uredna.