horoskop-2Mnogi su uvereni da nam je u životu sve određeno datumom rođenja. Možda ćete i vi u to poverovati ako se pronađete u sledećoj analizi. Naime, moguće je predvideti  koje je najpovoljnije vreme za započinjanje nove emotivne veze prema položaju Sunca, odnosno prema vladavini pojedinih horoskopskih znakova.

Ukoliko započnete emotivnu vezu u vreme vladavine ovna – nikada vam neće biti dosadno. U toj vezi će svaki kontakt biti ispunjen varnicama, a sve svađe će se efikasno rešiti u spavaćoj sobi. Ti parovi uvek deluju kao da su na ivici raskida, ali njihova veza je dovoljno čvrsta da „preživi” sve nesuglasice. Njihova veza je uvek strasna, ali pošto ovim znakom vlada planeta rata Mars koji je zaslužan za svađe – prekidi i pomirenja su česti u ovoj vezi. Ovan je tvrdoglav i strastven znak, voli da se prepire i misli samo na sebe. Među ovim partnerima nema laži, a upravo je iskrenost jedan od temelja na kojima grade čvrst odnos. Partneri koji su započeli vezu u ovom znaku bi trebali kroz zajedničke sprotske aktivnosti da istroše višak energije.

Parovi koji započnu vezu u vreme vladavine bika -imaju čvrst i stabilan odnos. Ove veze uspešno odolevaju svim problemima, a partneri jedno u drugom pronalaze podršku i oslonac. Nikada im neće nedostajati nežnosti i strasti. To je najsenzualniji znak Zodijaka, jednostavno uživa u svemu. Vaša veza biće puna dodira, poljubaca, seksi masaža. Uživaćete u izlascima, odlascima na izložbe, izletima i u puno, puno plesa! Jedina neprijatnost može biti već poslovična bikova štedljivost.

Ako započinjete vezu u vreme vladavine blizanaca – bićete pre svega dobri prijatelji i odlični životni saputnici. Parovi su uvek raspoloženi za zabavu i izlaske, imaju savršenu međusobnu komunikaciju, te je odsustvo ljubomore i posesivnosti još jedna od vrlina ove veze. Negativna strana ove veze je to što partneri ponekada ulažu previše u društveni život a emotivna strana tada trpi posledice, pa je moguće da partneri vremenom prestanu da razmenjuju nežnosti.

Veze  započete u vreme vladavine raka – su ispunjene nežnošću i romantikom i stalnom željom partnera da budu svakodnevno i što duže zajedno. Mada nekada prevelika međusobna posvećenost može biti opterećenje za vezu. Rak je znak porodice i doma i ova veza ima velike izglede da preraste u nešto ozbiljnije. Zajednička želja partnera je da imaju toplu, skladnu i mnogobrojnu porodicu. Rakovi uživaju u hrani, tako da se u ovom slučaju potvrđuje verovanje da put do ljubavi ide preko stomaka.

Veze započete u znaku lava – će biti pune drame i strasti. Lav je vatreni znak, pa će veza biti puna zanimljivih događaja i nikada (i nigde) vam neće biti dosadno! Povremeni “lavlji” zagrljaji i prepirke će uvek biti strastveno pomirene u spavaćoj sobi. Ovi parovi nastoje da se pred drugima predstave u najboljem svetlu, čak i kada između njih postoje nesuglasice. Ljubav prema trčanju i vodenim sportovima je takođe jedan od elemenata čvrstog zbližavanja partnera.

Ako je veza započeta u znaku device – odlikovaće se stabilnošću i trajnošću. Obostrana želja za sigurnošću partnere čvrsto drži zajedno, a iskrena i otvorena komunikacija, kao i odsustvo žestokih svađa samo su neke od prednosti ovog odnosa. Partneri će uživati u intelektualnim razgovorima i gledanju filmova. Jedino što će ovoj vezi možda nedostajati više strasti, budući da partneri nisu skloni otvorenom izražavanju emocija. Ovaj zemljani znak ponekad je previše opsednut detaljima tako da i ne obraća pažnju na velike stvari koje propušta. Planiranje aktivnosti (nikada ne propuštaju važne datume) i urednost su karakteristike ovog znaka, mada preterana sitničavost može i da smeta. Ali, i Device se znaju prepustiti strastima, kad niko ne gleda…

Veze započete u periodu vladavine vage – su veze u kojima se sve vrti oko ljubavi -partneri uživaju u razmeni nežnosti, pažnje i poklona, i uvek paze na osećanja i želje onog drugog. Oni su zaljubljeni, a zajedničke romantične večere i izlasci pomažu im u održavanju strasti. Oni se neće olako upuštati u svađe, pa bi jedini problem mogao da bude nedostatak iskrenosti i potiskivanje frustracija. Vaga je dobar znak za početak nove veze tako da imate velike šanse za uspeh. Harmonija, zajedništvo i briga o partneru temelji su veze, ako je započnete u ovom periodu.

Kada veza započne u periodu vladavine škorpije – znači da će one biti čvrste i stabilne. Ovo je strastvena i uzbudljiva veza u kojoj pršte emocije. Od trenutka kad su se upoznali, oboje su osetili snažnu seksualnu privlačnost, koja će biti glavni faktor za opstanak ove veze. Jedino što česte svađe, ljubomorne scene i ispadi posesivnosti mogu na kraju da dovedu do prekida veze ukoliko oba partnera ne pokažu više tolerancije. Škorpije su sklone mističnosti. Ni osveta im nije strana,  zato pazite šta radite.

Veze započete kada se sunce nalazilo u vladavini vedrog strelca – temelji se na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Partneri se ne opterećuju ljubomorom i sumnjama, i nisu jedan od onih parova koji svuda idu zajedno. Lična sloboda i nezavisnost svakako su jedna od karakteristika ove veze. U ovoj vezi postoji samo jedna realna opasnost – možda ona neće trajati dugo, jer Strelci vole uvek nove stvari. Strelac je znak koji obožava putovanja, pa ako ste započeli vezu u vreme njegove vladavine, iskoristite to i krenite na zajedničko putovanje.

Veza iz vremena vladavine jarca – možda ne obiluje nežnošću, toplinom i romantičnim gestovima, ali je stabilna i partnerima pruža osećaj sigurnosti. Često je to veza iz bračnog zaveta – dok nas smrt ne rastavi. Oni poštuju jedno drugo i izbegavaju svađe, emocionalne ucene i manipulacije. Sve probleme lako i brzo rešavaju. Cene novac i sigurnost koju im pruža. Ipak, trebalo bi više da porade na nežnoj strani veze, kako vremenom ne bi izgubili bliskost.

Veze započete u vreme vladavine vodolije – se odlikuju odusustvom ljubomore i posesivosti što je dobar osnov za uspostavljanje stabilnog odnosa. Ako je vaša veza započela u vreme Vodolije, trajaće onoliko koliko ćete jedan drugome dati prostora za slobodu. Od svih znakova koji vladaju Zodijakom, Vodolija najviše uživa u svojoj originalnosti i različitosti. Takođe je uvek spremna na kojekakve ludosti.

Veze započete u vreme ribe – obiluju romantikom, izlivima ljubavi i nežnosti. Oni koji se zaljube u znaku Ribe, uživaju u vremenu koje provode zajedno, jer Riba je najromantičniji i najemocionalniji znak. Velika ljubav i naklonost koju partneri osećaju jedno prema drugom su garancija uspeha. Ova veza će biti ispunjena emocijama  i samo povremeno dramama.  Oba partnera će paziti na voljenu osobu i neće im biti teško da se povremeno „žrtvuju” u ime ljubavi. Najdraža Ribina aktivnost je uživanje u degustaciji raznih pića i u dobroj muzici. U svakom slučaju, znaćete da uživate.