Ako vam se sviđa neki muškarac a ne znate kako da mu priđete – raspitajte se koji sport voli ili ga već upražnjava. Pridružite mu se bilo kao akter ili simpatizer tog sporta, i možda će to biti i put do njegovog srca. Većina muškaraca voli da priča o sportu pa ih pažljivo saslušajte a onda spremite taktiku!

Fudbal – obožavaju većinom tradicionalni muškarci. To su iskreni ljudi, spremni da učestvuju u raznim takmičenjima sa drugima, pa i sa samim sobom. Oni vole i dobro se snalaze u timskom radu, što ukazuje na iskrene osobe koje uvek imaju razumevanje za druge i želju da drugima pomognu. Jedini problem u njihovom karakteru jeste problem što im prevelika popularnost može pomutiti zdravo rezonovanje

Košarka – je izbor timskih igrača, odgovornih, energičnih i disciplinovanih. Takve osobe vole izazove, ali pazite da i vi ne završite samo kao izazov. Oni su uvek spremni za svaku akciju.

Golf – će odabrati introvertne osobe koje pomalo imaju problem u komunikaciji. Ako uspete da probijete njegov “oklop” uspećete da doprete do osobe pune ljubavi i iskrenih osećanja.

Hokej – vole osobe koje su pouzdane, odane i uvek spremne da pruže podršku. Kada jednom poklone ljubav i poverenje, teško od toga odustaju. Muškarci koji vole ovaj sport su pouzdan oslonac u životu.

Rukomet – je izbor osoba koje su spremne na velike fizičke napore. Oni su hrabri, pouzdani i omiljeni u društvu kao verni i dobri prijatelji.

Triatlon – je izbor osoba avanturističkog duha, nemirnih osoba koji su uvek spremne da izmere svoju snagu i domišljatost u bilo kojoj situaciji. Vole promene i nove izazove.

Tenis – vole osobe postojanog karaktera, samouverene i veoma aktivne, i  koje su pomalo individualisti. Uvek imaju jasan cilj pred sobom, što ne znači da ne vode računa i o svojim bližnjima. Veoma su otvorene i iskrene osobe koje se ne stide pokazivanja svojih osećanja.

Stoni tenis – najčešće je izbor vrlo društvenih muškaraca, snažnog karaktera sposobnog da brani i odbrani svoje izbore i stavove. To je samouveren i pouzdan muškarac u ljubavi i u životu.